Διακόσμηση: 5+1 Ιδέες για το πιο Μοντέρνο Σπίτι

Posted by saroglou 03/07/2020 0 Comment(s)

Το σπίτι μας είναι το ησυχαστήριό μας, το μέρος που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας και το «άσυλό» μας!  Εκφράζει την προσωπικότητά μας, το γούστο μας και το πώς εμείς θέλουμε να ζούμε την καθημερινότητά μας.  Όμως τί κάνει ένα σπίτι «ξεχωριστό»; Ποια είναι τα μυστικά για το σπίτι των ονείρων μας;

 

1. Τεχνητά Λουλούδια

 

Αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μοντέρνο και ένα ζεστό σπίτι, είναι τα λουλούδια! Είτε αληθινά είτε τεχνητά τα λουλούδια θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου. 

Η καλύτερη λύση για να έχεις «ολόφρεσκα» λουλούδια όλο το χρόνο, είναι τα τεχνητά λουλούδια. 

Τα τεχνητά λουλούδια γεμίζουν τις άδειες γωνιές, τα άδεια τραπέζια ή το μπουφέ αλλά και είναι η ιδανική λύση που θα κρύψει τους σωλήνες που προεξέχουν ή το πάνω μέρος των ντουλαπιών της κουζίνας ή του απορροφητήρα που δεν ξέρεις μέχρι σήμερα πώς να αξιοποιήσεις.  Τα τεχνητά λουλούδια δεν είναι πλέον τα «ψεύτικα» ή «πλαστικά» λουλούδια που όλοι ξέραμε έως σήμερα.  Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πλέον μπορείς να βρεις τεχνητά λουλούδια κορυφαίας ποιότητας, όπως τα λουλούδια Rosa Alba, κατασκευασμένα από PU που τόσο στο άγγιγμα, αλλά και στην όψη τους μοιάζουν με αληθινά.  Επίλεξε τεχνητά λουλούδια για να γεμίσεις τα βάζα σου, να κάνεις συνθέσεις ή και στεφάνια. Αν δεν μπορείς να κατασκευάσεις μόνη/ος σου, μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικούς, όπως στους ανθοδέτες του Saroglouhome.gr (Τηλ. 210 27 54 989) που θα κατασκευάσουν την σύνθεσή σου στις διαστάσεις που εσύ επιθυμείς!

 

2. Κεριά σε εντυπωσιακά κηροπήγια

 

Είχες σκεφτεί πώς ότι εκτός από τη λύση των βάζων, πλέον μπορείς να δώσεις στο χώρο σου στυλ,  με εντυπωσιακά κηροπήγια ή φανάρια με κεριά.

Τοποθέτησε στο μπουφέ σου, στην τραπεζαρία σου, στη βιβλιοθήκη σου ή και στο τραπεζάκι του σαλονιού κεριά σε κηροπήγια που ταιριάζουν στο χώρο σου. Πλέον τόσο τα κηροπήγια, όσο και τα κεριά βρίσκονται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, υφών και χρωμάτων! Επίλεξε τον συνδυασμό που ταιριάζει στο χώρο σου και θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα!

 

3. Οι Καλύτερες Στιγμές σου σε Εντυπωσιακές Κορνίζες

 

Έχουμε πληθώρα φωτογραφιών στο κινητό ή στον υπολογιστή μας. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να τυπώσεις τις αγαπημένες σου στιγμές και να τις τοποθετήσεις σε κορνίζες.  Με αυτόν τον τρόπο και βλέπεις τις αγαπημένες σου στιγμές, αλλά και διακοσμείς το σπίτι σου, με κορνίζες που έχουν «προσωπικότητα» και στυλ. Διάλεξε κορνίζες ξύλινες, μεταλλικές, μοντέρνες ή κλασσικές και στις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο χώρο σου

Tip: Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες είναι πιο μικρές από την κορνίζα σου, βάλε πίσω από τη φωτογραφία χρωματιστό χαρτί που ταιριάζει με τις κουρτίνες, το τραπεζομάντηλο ή το runner σου.

 

4. Διακοσμητικά Δέντρα

 

Δεν θα πιστέψεις τί αίσθηση μπορεί να δώσει ένα τεχνητό φυτό στο χώρο σου.  Δοκίμασε να βάλεις σε μία γωνιά το τεχνητό φυτό που ταιριάζει στο γούστο σου και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Tip: Με τα τεχνητά λουλούδια αποφεύγεις τους «ενοχλητικούς επισκέπτες» που επισκέπτονται τα αληθινά δέντρα, όπως τα μυγάκια. Επίσης, αν έχεις γωνίες χωρίς φως, όπου τα αληθινά δέντρα δεν ευδοκιμούν, ένα τεχνητό δέντρο θα σου λύσει τα χέρια.

 

5. Δίσκοι με Γυαλικά και Κεριά και Λουλούδια

 

Τα κρύσταλλα και τα βάζα δεν είναι για το σκρίνιο, αλλά για τους δίσκους σου!  Επίλεξε δίσκους μεγάλων διαστάσεων και διακόσμησέ τους με κρυστάλλινες καράφες που περιέχουν τα λικέρ σου, με λουλούδια ή καρπούς και εντυπωσιακά κεριά

 

6. Καθρέφτες

 

Ήξερες ότι ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει το σπίτι σου να φαίνεται έως και διπλάσιο; Άσε τη ματιά σου να ταξιδέψει και ταυτόχρονα δώσε στυλ στο χώρο σου, επιλέγοντας καθρέφτες με εντυπωσιακά σχήματα, χρώματα ή πλαίσια.  Ακόμα, σε περίπτωση που έχεις ένα καθρέφτη και θες να τον ανανεώσεις, διακόσμησέ τον με λουλούδια, κορδέλες, κοχύλια ή και υφάσματα και κάν ‘τον ολοκαίνουριο!

Leave a Comment