Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Η εταιρία "Σαρόγλου" ιδρύθηκε το 1970. Το πρώτο κατάστημα "Σαρόγλου" ήταν στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σοφοκλέους. Το δεύτερο κατάστημά μας άνοιξε στην Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται και σήμερα και αποτελεί την έδρα της επιχείρησής μας.

 

Από το ξεκίνημά μας, στόχος μας είναι να ομορφαίνουμε το χώρο σας με αντικείμενα και είδη σπίτιού που ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό, την ποιότητα της κατασκευής και την αισθητική τους.

 

Το 2007 αποτελεί σταθμό στην πορεία της "Σαρόγλου", μιας και εμπλουτίσαμε την γκάμα μας με την επαναστατική σειρά διακοσμητικών λουλουδιών και αντικειμένων Rosa Alba, διακοσμητικά είδη κορυφαίας ποιότητας που ξεχωρίζουν για την άριστη σχέση τιμής- ποιότητας! Τα είδη της σειράς Rosa Alba φροντίζουμε να διατίθενται στην ελληνική αγορά, τόσο από το κατάστημά μας όσο και από εκατοντάδες κορυφαία καταστήματα Πανελλαδικά.

 

Το 2019 ξεκίνησε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Saroglouhome.gr, με στόχο να μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα είδη της συλλογής μας από οποιοδήποτε σημεία της Ελλάδας!

 

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας ηλεκτρονικά στο saroglouhome.gr, στο 210 27 54 989 και στο φυσικό μας κατάστημα, Ανδρέα Κάλβου 29, Νέα Ιωνία.