Αποστολές & Παράδοση

  1. Αρχική
  2. Αποστολές & Παράδοση

Στο Saroglouhome.gr μπορείτε να παραλάβετε τα είδη σας με 2 τρόπους:

  1. Παραλαβή στο χώρο σας

Πραγματοποιούμε δωρεάν αποστολή στο χώρο σας για αγορές άνω των 59€. 

Για αγορές κάτω των 59€ που αφορούν αποστολές:

  • εντός Αττικής τα μεταφορικά έξοδα είναι 3€
  • εκτός Αττικής τα μεταφορικά έξοδα είναι 5,50€.

Τα μεταφορικά έξοδα των επίπλων αφορούν την παράδοση μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης. Από κει και πέρα ο πελάτης αναλαμβάνει το κόστος και την ευθύνη σχετικά με το πρακτορείο.

Στην περίπτωση της αντικαταβολής, η χρέωση είναι +2€. 

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι μεταξύ 9:00-17:00.  Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που θα σας σταλεί μέσω sms. 

Η επεξεργασία των παραγγελιών σας ξεκινάει την επόμενη εργάσιμη ημέρα.  Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα. Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Οι αποστολές στην Κύπρο έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 7-11 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα πρέπει να εξοφληθεί πριν την αποστολή, με τραπεζική κατάθεση.

 

  1. Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλάβετε τα είδη σας από το κατάστημά μας Ανδρέα Κάλβου 29, Νέα Ιωνία, χωρίς καμία επιβάρυνση με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις η παραγγελία σας φτάσει στο κατάστημα . Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 10 ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο κατάστημα.
 

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 9:00-15:00 & Τρ-Πεμ-Παρ: 9:00-21:00